در حالیکه بسیاری از مردم تصور می کنند AI یا همان هوش مصنوعی بیشتر در دستیارهای صوتی به کار برده می شود اما به نظر میرسد که برای کل حوزه تکنولوژی از جذابیت زیادی برخوردار است. محققان از هوش مصنوعی در حوزه های مختلفی نظیر تشخیص تصاویر و حتی رندرینگ های گرافیکی نیز استفاده می کنند.
پشتیبانی سخت افزاری از این تکنولوژی به تلاش های زیادی نیاز دارد اما بازیگران اصلی فعال در این زمینه، تلاش خود برای رسیدن به این هدف را از مدت ها قبل آغاز کرده اند.
جالب است بدانید که سامسونگ به عنوان یکی از پیشگامان و پرچمداران استفاده از هوش مصنوعی در تمام محصولات خود، دومین نسل از تراشه های NPU( واحد پردازنده عصبی) را تولید کرده و ظاهرا این فرآیند پس از پیشنهاد منابع مختلف، اجرا شده است.
این احتمال نیز وجود دارد که تراشه ذکر شده در چیپست اگزینوس 9820 و خانواده گلکسی اس 10 سامسونگ به کار رود. همچنین می تواند همه وظایف تراشه VPU را مدیریت کند و به عنوان یک سخت افزار چند کاربردی تلقی می شود.
ظاهرا کوالکام نیز در تلاش است تا از NPU اختصاصی خود در نسل بعدی تراشه های گوشی های همراه استفاده کند و در برخی از خبرها به اسنپدراگون 8150 نیز اشاره شده است. سامسونگ در تلاش است تا نوعی تعادل را در به کارگیری اگزینوس و اسنپدراگون برقرار کند.
صنعت موبایل همواره در تلاش بوده تا از AI و سخت افزارهای مناسب برای مدیریت حجم بالای کاری استفاده کند. البته اپل و هواوی نیز در این حوزه به شدت فعال بوده اند تا جایی که تراشه A12 Bionic اپل با هشت هسته قادر است بیش از 5 تریلیون عملیات را ظرف یک ثانیه انجام دهد و Kirin 980 نیز یک NPU دوگانه جدید دارد که می تواند 4500 عکس را در هر دقیقه پردازش کند. به این ترتیب چهره AI در آینده نزدیک و در نسل جدید گوشی های همراه پررنگ تر می شود.