رشد سریع بازار گوشی های هوشمند در سراسر جهان موجب ترغیب برخی از تولیدکنندگان به کپی برداری از گوشی های محبوب و کسب درآمد آسان از این راه شده است. در حال حاضر دسترسی به نمونه تقلبی گوشی های محبوب در بازارهای محلی و یا فروشگاه های آنلاین یک امر طبیعی محسوب می شود. اطلاعات جدیدی از Antutu تحلیل قابل توجهی از محبوبیت گوشی های تقلبی ارائه کرده است. انتوتو یک نرم افزار بنچمارک گیری چینی است که از آن به عنوان رتبه بندی گوشی های هوشمند استفاده می شود.
تولید کنندگان چینی اغلب، در کپی برداری از گوشی های هوشمند محبوب سامسونگ بسیار سریع عمل می کنند. به طور مثال این تولیدکنندگان نمونه های تقلبی گوشی گلکسی اس 9 و گلکسی اس 9 پلاس را حتی قبل از معرفی این دو پرچمدار عرضه کرده اند. طبق گزارش انتوتو، بیشترین گوشی های هوشمند تقلبی در سال 2017 مربوط به سامسونگ می باشد.
سهم 36.23% سامسونگ از کل گوشی های هوشمند تقلبی
گزارش انتوتو بیانگر بررسی نزدیک به 17,424,726 گوشی هوشمند در سال 2017 می باشد که نشان می دهد 2.64 درصد آن مربوط به گوشی های کلون می باشد. در مجموع کل گوشی های تقلبی، سامسونگ با سهم 36.23 درصد در جایگاه اول این آمارگیری، اپل با 7.72 درصد در جایگاه دوم و شیائومی با 4.75 درصد در جایگاه سوم قرار گرفت.
بیشترین مدل تقلبی از ورژن اروپایی گوشی گلکسی اس 7 اج ساخته شده و پس از آن ورژن چینی همین گوشی قرار دارد. از مشهور ترین گوشی هایی که نمونه تقلبی آن ها ساخته شده می توان به گلکسی اس 7، گلکسی اس 8 پلاس، گلکسی W2016 و گلکسی W2017 اشاره کرد.
البته گوشی های سامسونگ محبوبیت چندانی در بازار چین ندارند، به این خاطر به نظر می رسد این انگیزه ای برای تولید کنندگان چینی می باشد تا نمونه تقلبی گوشی های محبوب سامسونگ را تولید کنند و سایر بازار های تحت نفوذ سامسونگ را نیز از آن خود کنند.
اگرچه با توجه به ریسک امنیتی و حریم شخصی گوشی های تقلبی، باید در نظر داشت خرید یک گوشی هوشمند میان رده اصل بهتر از خرید نمونه تقلبی از یک گوشی بالارده می باشد. به علاوه گوشی های تقلبی دارای نقص های بسیاری هستند و حتی از نظر ظاهری نیز کاملا به نسخه اصلی شباهت ندارند. برای جلوگیری از خریداری محصولات تقلبی بهتر است ار نمایندگی های رسمی کالای مورد نظر خود را خریداری کنید.